Onigiri (Rice boll)
Like any convenience store sells rice bolls, rice bolls are very popular Japanese takeout food.I made two kinds of rice bolls, roasted rice bolls and rice balls of garland chrysanthemum. Garland chrysanthemum is called "Syungiku", which literally means "Spring chrysanthemum". Eating Shungiku, I had the feeling of spring.Onigiri is very convenient. It could be frozen and you can eat whenever you want.
春菊のおにぎりと焼きおにぎりを作りました。
春菊のおにぎりは、春菊とお醤油と油
焼きおにぎりは、みりんと醤油と油
シンプルだけど、とっても美味しいです♪
春菊のおにぎりを食べて、春だなーと感じました
食卓から季節を感じるっていいですね。
ラップで包んで冷凍して非常食用にも☆
仕事で夜遅くに帰って来た時にも便利です。
0 件のコメント:
コメントを投稿